Phuket
  

Bangkok Restauranger

Bang Tao

Bang Poo SeafoodMaten i Bangkok är vida känd för sina kryddiga smakupplevelser, precis om hela landet Thailands kulinariska rätter. I Bangkok finns ett antal restauranger värda ett besök. Däribland finner vi Bang Poo Seafood, en restaurang som kräver att du ger dig iväg på en dagsutflykt till förorten Samut Prakan. Där finns dessutom flera nybyggda restauranger längst ut på en pir omgiven av ett enormt antal fiskebåtar. Det här är ett populärt ställe för thailändarna själva och det är inte ofta turister besöker området, men det uppges vara väl värt den korta turen dit för att uppleva utsökta skaldjurs- och fiskrätter till bra priser.

Annas Café

VimanmekNära Silom, i Sala Daeng, finns restaurangen Annas Café. Maten som serveras där kan vara allt ifrån oförglömlig till riktigt brännande het för att lämna sina gäster med brännmärken på tungan. Rätterna är dock goda och omtalade och restaurangen visar prov på stilfullhet och elegans utan att det blir särskilt dyrt. (Annas Café finns på fler ställen i Bangkok)Reflections

Är man ute efter en mer passionerad restaurang, vad gäller färgval och humor är det Reflections som är stället. Där möts man av inredning och möbler i knalliga färger i allt ifrån gul till ljusblå och plastattiraljer. Restaurangen ligger i Soi Ari, Phaholyothin och håller bra prisklasser.

Eat me

Vill man hamna på en restaurang där servicen är A och O, bör man besöka Eat me. Restaurangen är speciell med sin snygga, stimmiga miljö och oerhört goda service. Den har ett mixat kök med mat från Australien, Medelhavet och givetvis Thailand. Den är väldigt omtalad och nästan alltid fullbelagd, så det gäller att beställa bord i god tid. 

 

Thai Guide
Thai Hotell
Aktiviteter
Akvarium
Dykning
Golf
Festivaler
Massage
Shopping
Bangkok
Go-Go Barer
Diskotek
Kvarter
Museum
Restauranger
Sevärdheter
Tempel
Thaiboxning
Varuhus
Fakta
Ekonomi
Etikett
Geografi
Historia
Monarki
Mat
Politik
Religion
Transporter
Visum