Phuket
  

Bangkok Varuhus

Bang Tao

chatuchak marknaden Är man ute efter att shoppa loss i Bangkok är helgmarknaden i Chatuchak ett bra alternativ. Marknaden är uppskattad av turisterna och är väldigt välbesökt. Priserna är oftast låga men man skall ändå vara observant så man inte betalar mer än vad som behövs. Det är som vår torghandel med mängder av stånd och olika saker som säljs: kläder, smycken, vaser, porslin, böcker, frukt, grönsaker, klockor, läder, väskor och musikinstrument mm. Här finns dessutom ett gott utbud av mindre restauranger.

River City

Vill man däremot besöka ett affärscentrum är River City ett flervåninghus med varor av både högre och dyrare klass. Där säljer de också kläder och smycken, skor och konstföremål.

Suan Pakkad

På Sri Aytthaya ligger Suan Pakkad, nära korsningen av Phaya Thai. En gång var det residens åt prins Chumbhotbongse av Nagor Svarga, en av Thailands främsta konstsamlare. I palatsområdets vackra trädgård finns fem byggnader som innehåller en stor samling antikviteter och konst från Asien. Det finns dessutom en samling av snäckor i en av byggnaderna och mineraler i kristallform. Även målad keramik från Baan Chiang.

World Trade Center

Ännu ett varuhus att ta sig till är World Trade Center. Varuhuset har precis som River City flera våningar och säljer märkeskläder, leksaker, elektronik, böcker och har ett stort utbud av restauranger.

MBK

mbkEtt annat shoppingkomplex som är väldigt uppskattat av turister är det stora moderna varuhuset MBK som både är folkligt och intresseväckande, man kan säga att det är motsatsen till en basar. Utbudet av varor i en kaotisk och myllrande miljö är allt ifrån Clas Ohlson till Statoil och Ullared.
Kvaliteten på varorna är ofta okej, till innerstans lägsta prisklasser. Sortimentet tillhandahåller elektronik, kläder, kikare, leksaker, presentartiklar. Av naturliga skäl så är detta männens affär!

Pantip Plaza

Ett femplans varuhus kallat Pantip Plaza kan påstås vara cybervärldens motsvarighet till Galne Gunnar och ElGiganten. Här finns datorer, skrivare och brödrostar till bra priser och har dessutom massor med paketerbjudanden

 

 

Thai Guide
Thai Hotell
Aktiviteter
Akvarium
Dykning
Golf
Festivaler
Massage
Shopping
Bangkok
Go-Go Barer
Diskotek
Kvarter
Museum
Restauranger
Sevärdheter
Tempel
Thaiboxning
Varuhus
Fakta
Ekonomi
Etikett
Geografi
Historia
Monarki
Mat
Politik
Religion
Transporter
Visum