Phuket
 


 

 

Thai Shopping

Phuket marknad

Shopping i Thai

Phuket MarknaderDu har säkert hört att priserna på varor och produkter i Thailand skiljer sig avsevärt från samma varor i Sverige. Och det är faktiskt helt sant. I Thailand kan du fynda piratkopierade märkeskläder, exklusivt siden och andra tyger, samt klockor, smycken och uppsydda kostymer. Du kan till exempel beställa måttsydda skjortor för under hundra kronor.

Att pruta är också en möjlighet om man tycker priset till trots är lite för dyrt. Men tänk på att ha ett gott omdöme när du prutar. Köper du något av en fattig gatuförsäljare kan du gott undvara honom dina pengar, medan du kan pruta när du ska köpa något av större ekonomiskt värde

Shopping i Bangkok

-

I Bangkok hittar du den största marknaden av smycken och ädelstenar. De är världsledande när det gäller safirer och rubiner och priserna är mycket förmånliga för dig som köpare. Diamanter och smaragder är däremot importerade och säljs dyrare. Ska du handla ädelstenar rekommenderas att du handlar dem i en affär med fasta priser och där du kan få med dig ett intyg med kontaktuppgifter från affären..

Shopping i Chatuchak Park

-

En stor marknad i Thailand som ligger i Chatuchak Park, är öppen varje helg och är ett mycket populärt shopping paradis. Det är en utomhusmarknad om 14 hektar med 15000 butiker och stånd. Här kan du hitta allt mellan himmel och jord och varje helgdag besöker 200 000 människor marknaden och spenderar 30 miljoner baht.

Köpa silke

-

Många kvinnor har svårt för att välja sitt silkestyg eftersom där finns så väldigt många fina färger och kvaliteér mply look at the large number of repeat Men det gäller att noga kontrollera så att det inte är billig importerad silke man luras att köpa.Phuket Reseguide

 

Thai Guide
Thai Hotell
Aktiviteter
Akvarium
Dykning
Golf
Festivaler
Massage
Shopping
Bangkok
Go-Go Barer
Diskotek
Kvarter
Museum
Restauranger
Sevärdheter
Tempel
Thaiboxning
Varuhus
Fakta
Ekonomi
Etikett
Geografi
Historia
Monarki
Mat
Politik
Religion
Transporter
Visum